Среда, 12. Децембар 2012.

"Дани јабуке - Карбулово 2012"

У Карбулову је јуче, 10.децембра одржана трећа по реду едукативно-промотивна манифестација под називом „Дани јабуке -  Карбулово 2012“. Покровитељи манифестације су општина Неготин, Удружење воћара „Воћар – Карбулово“ из Карбулова, Месна заједница Карбулово и „Гaленика-фитофармација“ из Земуна.

Након свечаног отварања, представници ПССС Неготин и хемијске куће „Гaленика-фитофармација“ из Земуна, одржали су предавања из области воћарства и воћарске производње.

Пригодан културно-уметнички програм извели су чланови КУД-а „Карбулово“, из Карбулова, али и њихови гости, чланови КУД-а „Мокрањац“, из Мокрања. Саставни део програма била је и изложба јабука овогодишњег рода.

Најновији чланци

PayPal пред вратима, али....
Скоро свака вест о PayPal-у, па и ова да ће од среде 08.10.2014. бити могућ пријем новца преко овог сервиса, изазива благу еуфорију у Србији. Ипак, чини се да је још рано за радовање. Из...

Понедељак, 06. Октобар 2014.

НАЛЕД: Нови конкурси
Објављени су нови конкурси на нашој online бази фондова: СТРАНИ ИЗВОРИ ФИНАНСИРАЊА • Европска комисија (ЕУСДР фонд) - СТАРТ Пројектни фонд за Подунавље • Европска комисија (програм...

Уторак, 09. Септембар 2014.
*}