Понедељак, 22. Фебруар 2016.

Лицитација за закуп тезги на Зеленој пијаци


Јавно предузеће за комуналне делатности „Бадњево“ Неготин расписује лицитацијe за закуп тезги на зеленој пијаци у Неготину. Лицитацијe ће се одржати дана 24.02.2016. године (среда) и 27.02.2016 године (субота) на Зеленој пијаци, са почетком у 08 часова.

Право учешћа на лицитацији, која ће се одржати 24.02.2016.године(среда) имаће пољопривредни произвођачи који имају регистрована пољопривредна газдинства и као доказ доставе решење о истом, непосредно или преко чланова породичног домаћинства са територије опшине Неготин, с тиме да сваки учесник на лицитацији може да закупи највише два продајна места и који уплати износ депозита 100% од почетне цене.

Право учешћа на лицитацији 27.02.2016. године (субота), имаће пољопривредни произвођачи који имају регистрована пољопривредна газдинства и као доказ доставе решења о истом, непосредно или преко чланова породичног домаћинства, правна лица и предузетници који имају активан статус у регистру привредних субјеката, предузетници који имају регистровану радњу за продају регистрованих производа и лица која имају регистрован расадник непосредно или преко радника у радном односу с тиме што могу да закупе неограничен број продајних места , и који уплате износ депозита 100% од почетне цене.

 

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са сајта Општине Неготин у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Најновији чланци

PayPal пред вратима, али....
Скоро свака вест о PayPal-у, па и ова да ће од среде 08.10.2014. бити могућ пријем новца преко овог сервиса, изазива благу еуфорију у Србији. Ипак, чини се да је још рано за радовање. Из...

Понедељак, 06. Октобар 2014.

НАЛЕД: Нови конкурси
Објављени су нови конкурси на нашој online бази фондова: СТРАНИ ИЗВОРИ ФИНАНСИРАЊА • Европска комисија (ЕУСДР фонд) - СТАРТ Пројектни фонд за Подунавље • Европска комисија (програм...

Уторак, 09. Септембар 2014.
*}